Rólunk

Cégünket Budapesten 2002-ben hoztuk létre, azzal a céllal, hogy a Magyarországon meghirdetett stadionrekonstrukciós program keretén belül minél több létesítményben elnyerhessük a nézőtéri lelátószékek beszállítását.

Kezdetben fő célunk a lelátószékek gyártása, beszállítása és helyszíni szerelése volt. Idővel cégünk már kül-és beltéri sportpályák teljes körű kivitelezését is végezte pl.: műfüves labdarúgó –és teniszpályákat, rekortán borítású atlétikai pályákat, jégkorong pályákat, valamint a felsorolt létesítmények fedését is beépítette a profiljába.
A Delaty Sport Project elnevezésének eleget téve, cégünk fokozatosan egyre több sportlétesítmény építésénél, fejlesztésnél tudott jelen lenni, és már nem csupán lelátószékek, de mobil és elektromosan mozgatható lelátórendszerek kulcsrakész átadását, valamint eredményjelző táblák és korszerű LED panelek teljes körű kivitelezését tudta biztosítani ügyfelei számára.

A Delaty Sport Project feladata, a sportlétesítmények építési és fejlesztési munkálatainak elősegítése, emellett széles termékkínálatával kíván több kultúrintézményben is innovatív megoldást biztosítani multifunkcionális színházi és egyéb előadótermek kialakítása esetén.
Célunk, hogy termékeinkkel a Magyarországon megépülő sportlétesítmények színvonalát emeljük.

TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK:
– nézőtéri lelátószékek, VIP székek, cserepad székek, média helyek
– színházi zsöllyeszékek
– kül-és beltéri mobil, valamint elektromosan vezérelt teleszkópos lelátórendszerek
– biztonsági beléptető rendszer- arcfelismerő programmal
– LED háló borítás, LED panelek, eredményjelzők
– műfüves, műanyag borítású sportpályák
– sportlétesítmények kiszolgáló épületei